GERİ DÖNÜŞÜMLE DOĞA UYANIYOR eTWİNNİNİG PROJEMİZİ BİTİRİYORUZ

Geri Dönüşümle Doğa Uyanıyor etwinning projemiz 2-D sınıf öğretmenimiz Gülcan S. AKBULUT BEYHAN yürütücülüğünde, öğrenciler tarafından  mart ve nisan aylarında uygulanmıştır. Projede ilkbaharla ilgili şiir ve resim çalışmaları yapılmış, doğa gezileri düzenlenmiş ilkbaharla birlikte doğadaki değişimler gözlenmiş, orman haftası etkinlikleri kapsamında ağaç dikimi  de gerçekleştirilmiştir. Projede geri dönüşümle ilgili pek çok etkinlik yapılmış, geri dönüşümle tasarlanan öğrencilerimizin yaptığı ürünler, okulumuzda sergilenmiştir.

Bu proje sayesinde öğrencilerimizin derslere katılımı eğlenceli hale gelmiş, öğrencilerimizde geri dönüşüm konusunda farkındalık oluşmuş, geri dönüştürülebilen ürünleri ayırt eder olmuşlardır. Öğrenci ve velilerimizde geri dönüşüme katkı sağlama ve  sorumluluk bilinci oluşmuştur.

Projemizde aktif rol alan öğretmenimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

05.05.2022 952

05-05-2022