Yasin ŞİMŞEK - Müdür Yardımcısı

1986 yılında Ankara’da doğdu.İlk, orta ve lise tahsilini Ankara´da tamamladı.Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. 2007 yılında Siirt ili Pervari İlçesinde Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı. Aynı ilçede müdür yardımcılığı ve vekil müdürlük görevlerinde bulundu. 2011 yılında İstanbul´a eş durumu tayini ile atandı. 2014 yılında il dışı tayin ile geldiği Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde sınıf öğretmenliği ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2016 yılında Adapazarı Taşkısığı İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yaptı. 2016 yılında yapılan müdür yardımcılığı sınavı ile Adapazarı Şehit Ahmet Akyol İlkokulu´nda müdür yardımcısı olarak göreve başladı. Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesinde Eğitim Programları ve öğretimi alanında Yüksek Lisans eğitimini tamamlayan Yasin ŞİMŞEK, evli ve 2 çocuk babasıdır.