Şehit Ahmet Akyol İlkokulu

Vizyon: İstiyoruz ki, okulumuz; öğrenmenin bir ihtiyaç olarak görüldüğü, öğrencilerimizin sahip olduğu yetenekler doğrultusunda, akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda başarılı olduğu, her yönüyle tüm beklentilerin karşılandığı, öğrencilerimizin severek gelip ayrılmak istemeyeceği bir okul olsun. Yenilikçi, Keşfeden Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Sosyal, Kendini ifade edebilen Vatansever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Milli manevi değerlerine bağlı, Geçmişinden kopmadan geleceğe yürüyen Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’ nin önde gelen okulları arasında olmak ve ülkemizin adını uluslararası düzeyde yükselterek söz sahibi yapmaktır.

Misyon: Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle BİZ; Her bir öğrencimizi; Atatürk ilke ve inkılâpları ışığında yetiştirmek, onlara nitelikli, bilginin, becerinin ve hoşgörünün ön plâna çıktığı eğitim ve öğretim ortamı sunmak, her çocuğun içindeki değerleri ortaya çıkarmak; onları, haklarını koruyabilecek yapı ve donanımda, insan ilişkilerini önemseyip evrensel niteliklerle uyum kurabilen; bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen ve kendine güvenen; çevre bilincine sahip seçkin bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanıyan; güvenli ve başarılı bir eğitim kurumu olmak için VARIZ.

Başarılar: eTwinning Okulu Eğitimde iyi örnekler derecelerine sahip İldeki İlk Yeşil Bayrak sahibi İlkokul

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08:00 - 12:50 13:00 - 17:50
Isınma: DOĞALGAZ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: eTwinning Okulu Eğitimde iyi örnekler derecelerine sahip İldeki İlk Yeşil Bayrak sahibi İlkokul
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus K229 Proje Sahibi Erasmus K210 Proje Sahibi

WEB - https://sehitahmetakyolilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Mithatpaşa Mah. 638 Sok. No46 Adapazarı / SAKARYA

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM